Се одржа Food Talk во Брвеница
Органска храна

Панел дискусијата во која учествуваше преставник на Наша Добра Земја беше на тема “Што ќе јадеме за 20 години” – позитивен впечаток ни остави спремноста на соговорниците и модераторката за темата. А инаку за самата тема – повелете во дуќан на поопширна дискусија.

Еве како Убавина и Здравје гледаат на настанот.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Актуелно
  • Триото “Органско Зелено“ стана квинтет

    И ве поздравува од Добра Земја: марула, блитва, млад лук, млад кромид и неговото височество – СПАНАЌ 😉