Вегефест 2016
Некатегоризирано

Чуството дека се` е отидено во неповрат, дека нема луѓе кои вреднуваат вистински работи ни се менува барем во текот на Вегефест. Како и лани, така и годинава импресиите ни се слични - има луѓе кои покрај се` што ни се случува не отстапуваат од она во кое веруваат. Драго ни е дека бевме дел од таквото чуство и што придонесовме со своето присуство. Обединети еколошката, емпатичната, социјалната и многу други убави компоненти - го обликуваат настанот со една нишка дека луѓето можат и знаат подобро.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Актуелно
  • Триото “Органско Зелено“ стана квинтет

    И ве поздравува од Добра Земја: марула, блитва, млад лук, млад кромид и неговото височество – СПАНАЌ 😉