Неделна органска кошничка
Одржливост / Органска храна / Органско во Македонија

Станете член и секој четврток подигнувате органска кошничка со сезонски органски плодови за пониски цени! Вршиме достава до Вашиот дом.
Повеќе инфо: http://dobrazemja.org/mk/stani-chlen/
*ова е содржината на последната кошничка
** таблата ја изработевме од реупотребени палети  

2 коментари за “Неделна органска кошничка

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Актуелно
  • Триото “Органско Зелено“ стана квинтет

    И ве поздравува од Добра Земја: марула, блитва, млад лук, млад кромид и неговото височество – СПАНАЌ 😉