Брошура Пермакултурни алатки за одржливо живеење
Едукација / Одржливост

Брошурата е напишана од повеќе автори – поголемо богатство на искуства и различни ставови. Дел од авторите се и предавачи по пермакултура, но има и производители кои го завршија курсот и се занимаваат со пермакултура и придонесоа со свои практични совети. Се надеваме дека ќе ви послужи и практично (иако се трудевме да биде за општата јавност земена во предвид непознатоста на пермакултурата во Македонија). Контактирајте не за споделување на информации и инспирации.

Брошурата е создадена како дел од проектот “Зелени Идеи и Филантропија” во јуни 2016.

Уживајте ја! Пермакултурни алатки за одржливо живеење

 

 

 

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Актуелно
  • Триото “Органско Зелено“ стана квинтет

    И ве поздравува од Добра Земја: марула, блитва, млад лук, млад кромид и неговото височество – СПАНАЌ 😉