Агро Фуд 2015

Првиот саем на кој учествуваме. Посетителите не беа особено нашиот профил на конзументи, но се подруживме на настан на кој беа повеќето органски чинители во земјата. И секако – одредени заслужни медиуми ги почастивме со изјава.

Актуелно
  • Триото “Органско Зелено“ стана квинтет

    И ве поздравува од Добра Земја: марула, блитва, млад лук, млад кромид и неговото височество – СПАНАЌ 😉