Автор: ndbz

Кошници полни пчели во Македонија!

Прекрасно видео за реткоста во светот – чување на пчели во традиционални кошници!

Човековиот ум наспроти природата – 0:1

Само кога природата би создала подобар начин….

Актуелно
  • Триото “Органско Зелено“ стана квинтет

    И ве поздравува од Добра Земја: марула, блитва, млад лук, млад кромид и неговото височество – СПАНАЌ 😉