Категорија: Фестивали

Фестивал на органска храна

По 6ти пат се одржа на плоштадот во Скопје

Актуелно
  • Триото “Органско Зелено“ стана квинтет

    И ве поздравува од Добра Земја: марула, блитва, млад лук, млад кромид и неговото височество – СПАНАЌ 😉