Категорија: Одржливост

Неделна органска кошничка

Станете член и секој четврток подигнувате органска кошничка

Прогласени наградите за SIA 2016

…..победниците се…..

“Без раст” конференција

30 Август – 03 Септември 2016 во Будимпешта

Кошници полни пчели во Македонија!

Прекрасно видео за реткоста во светот – чување на пчели во традиционални кошници!

Човековиот ум наспроти природата – 0:1

Само кога природата би создала подобар начин….

Брошура Пермакултурни алатки за одржливо живеење

Нашата прва брошура за одржливост и пермакултура.

Стандард за производство на храна Наша Добра...

Се обидовме да го создадеме првиот независен стандард.

Во посета на пермакултурните градини во Шипка,...

Пол и Софи од Британија создаваат прекрасни градини во Бугарија

Актуелно
  • Триото “Органско Зелено“ стана квинтет

    И ве поздравува од Добра Земја: марула, блитва, млад лук, млад кромид и неговото височество – СПАНАЌ 😉