Категорија: Органска храна

Неделна органска кошничка

Станете член и секој четврток подигнувате органска кошничка

Фестивал на органска храна

По 6ти пат се одржа на плоштадот во Скопје

Се одржа Food Talk во Брвеница

Во неделата бевме дел од конференција за храна „Food Talk”, одржана во „Електра гарден“ на покана на Убавина и Здравје

Триото “Органско Зелено“ стана квинтет

И ве поздравува од Добра Земја: марула, блитва, млад лук, млад кромид и неговото височество – СПАНАЌ 😉

Актуелно
  • Триото “Органско Зелено“ стана квинтет

    И ве поздравува од Добра Земја: марула, блитва, млад лук, млад кромид и неговото височество – СПАНАЌ 😉