Месец: м.г

Пролет и мирисот на свежо искосена трева

Работам, слушам бучава, погледнувам комшијата платил косачи да ја косат тревата во дворот. Куќата е празна, никој всушност не живее во неа, но редовно се одржува. Едниот коси со електрична…

Брошура Пермакултурни алатки за одржливо живеење

Нашата прва брошура за одржливост и пермакултура.

Стандард за производство на храна Наша Добра...

Се обидовме да го создадеме првиот независен стандард.

Актуелно
  • Триото “Органско Зелено“ стана квинтет

    И ве поздравува од Добра Земја: марула, блитва, млад лук, млад кромид и неговото височество – СПАНАЌ 😉