Месец: м.г

Прогласени наградите за SIA 2016

…..победниците се…..

Се одржа Food Talk во Брвеница

Во неделата бевме дел од конференција за храна „Food Talk”, одржана во „Електра гарден“ на покана на Убавина и Здравје

Прва конференција за социјални иновации

Се одржа денеска во МКЦ

Актуелно
  • Триото “Органско Зелено“ стана квинтет

    И ве поздравува од Добра Земја: марула, блитва, млад лук, млад кромид и неговото височество – СПАНАЌ 😉