Месец: м.г

Вегефест 2016

Чуството дека се` е отидено во неповрат, дека нема луѓе кои вреднуваат вистински работи ни се менува барем во текот на Вегефест. Како и лани, така и годинава импресиите ни…

Отворен ден со “Пријателите на Шара”

Ресторан Принц, Тетово 15 Октомври

Фестивал на органска храна

По 6ти пат се одржа на плоштадот во Скопје

Актуелно
  • Триото “Органско Зелено“ стана квинтет

    И ве поздравува од Добра Земја: марула, блитва, млад лук, млад кромид и неговото височество – СПАНАЌ 😉