Поддржете не`!

До 18.08 собираме средства за најпогодениот производител во поплавите. Ве молиме, доколку сте во можност, донирајте на сметка или во дуќанот согласно вашите можности.

Доколку ви се допаѓаат нашите активности, вашата поддршка ни е потребна.

1.Со волонтерска работа (во продавница, на фарма, логистика) – пополнете го следниот прашалник:

https://docs.google.com/forms/d/1oo9JygOL-zNTOCuGCyYBKSvrHvHy_WDnQinRNXhn1G4/edit

2. Доколку работите во фирма и сметате дека би имало интерес, би можеле да дојдеме ви поклониме една органска сезонска кошничка и да го презентираме нашиот модел на функционирање. Контактирајте не на info@dobrazemja.org

3. Или на следната сметка:

  1. Жиро сметка: 210-0703346001-64, НЛБ ТУТУНСКА БАНКА АД СКОПЈЕ
  2. Назив: Задруга НАША ДОБРА ЗЕМЈА Скопје
  3. Место: СКОПЈЕ-КАРПОШ

4. Во продавницата во Тафталиџе (тековна акција за донации од членови за тестови од пестициди – 100 ден.)

svince

 

 

 

 

 

 

Ви благодариме!

Актуелно
  • Триото “Органско Зелено“ стана квинтет

    И ве поздравува од Добра Земја: марула, блитва, млад лук, млад кромид и неговото височество – СПАНАЌ 😉