Loading Настани

« All Настани

  • Овој настан помина.

Компир на 1001 начин

24.09.2016, 10:00 - 15:00 CEST

Повелете на денешниот настан со агенда:

  1. Промоција на органски начин на производство на компир (гостин производител од Крива Паланка)
  2. Одговори и прашања за користење на органски решенија во производството
    1. Како органскиот компир се разликува од неорганскиот?
  3. Дегустација на компир подготвен на неколку начини

Детали

Датум:
24.09.2016
Време:
10:00 - 15:00 CEST

Место на одржување

Наша Добра Земја
ул. Дрезденска бр. 15 локал 1
Скопје, Macedonia
+ Google Map
Вебсајт:
www.dobrazemja.org
Актуелно
  • Триото “Органско Зелено“ стана квинтет

    И ве поздравува од Добра Земја: марула, блитва, млад лук, млад кромид и неговото височество – СПАНАЌ 😉