Loading Настани

« All Настани

  • Овој настан помина.

Конференција Без Раст во Будимпешта 2016

30.08.2016, 09:00 - 03.09.2016, 18:00 CEST

Budapest-degrowth

5тата Интернационална Конференција Без Раст (Degrowth) (30 Август – 3 Септеммври 2016) ќе се одрижи во Будимпешта на Универзитетот Корвинус. Конференцијата ќе ги поврзе најзначајните аналитичари и говорници против раст, заедно со академска и партиципативна публика од Унгарија и поширокиот реон. Во исто време, Будимпешта ќе биде домаќин на првата Недела Без Раст, која ќе престави бројни активности против раст, практични примери и говори од преставници на инстистуции.

Повеќе за конференцијата можете да прочитате тука (Наша Добра Земја придонесе за пренос на информациите за конференцијата на македонски) и тука.

Детали

Почеток:
30.08.2016, 09:00 CEST
Крај:
03.09.2016, 18:00 CEST

Место на одржување

Unnamed Venue
Budapest, Hungary + Google Map

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Актуелно
  • Триото “Органско Зелено“ стана квинтет

    И ве поздравува од Добра Земја: марула, блитва, млад лук, млад кромид и неговото височество – СПАНАЌ 😉