Loading Настани

« All Настани

  • Овој настан помина.

Конференција за социјално претприемништво 2016

05.09.2016, 10:00 - 18:00 CEST

Лице в Лице ја организира конференцијата во МКЦ, Фросина. Повеќе за настанот: https://www.facebook.com/events/1092722840807793/

Наша Добра Земја ќе биде застапена со промотивен штанд и посетители на програмата.

Детали

Датум:
05.09.2016
Време:
10:00 - 18:00 CEST
Вебсајт:
https://www.facebook.com/events/1092722840807793/

Место на одржување

МКЦ
Скопје, Macedonia + Google Map
Актуелно
  • Триото “Органско Зелено“ стана квинтет

    И ве поздравува од Добра Земја: марула, блитва, млад лук, млад кромид и неговото височество – СПАНАЌ 😉