Latest Past Настани

Форум за суверенитет во исхрана Ниелени

Unnamed Venue Cluj Napoka

Оваа година Ниелени форумот се одржува во Клуј, Романија. НИЕЛЕНИ - Европско движење за суверенитет во исхраната Историја на Ниелени. Визијата на европското движење за...

Компир на 1001 начин

Наша Добра Земја ул. Дрезденска бр. 15 локал 1, Скопје

Повелете на денешниот настан со агенда: Промоција на органски начин на производство на компир (гостин производител од Крива Паланка) Одговори и прашања за користење на...

Конференција за социјално претприемништво 2016

МКЦ Скопје

Лице в Лице ја организира конференцијата во МКЦ, Фросина. Повеќе за настанот: https://www.facebook.com/events/1092722840807793/ Наша Добра Земја ќе биде застапена со промотивен штанд и посетители на...

Актуелно
  • Триото “Органско Зелено“ стана квинтет

    И ве поздравува од Добра Земја: марула, блитва, млад лук, млад кромид и неговото височество – СПАНАЌ 😉