Иднината

За нас, иднината лежи во малите локални фарми кои произведуваат природно, без хемија. Повелете истражувања, студии на темата:

  1. Земјоделие за иднината – еколошки солуции да го нараниме светот (ЕН)
  2. Студија за споредба на преку 190 светски брендови за органско производство за одржливоста која ја преставуваат. Европското зелено ливче? Bare minimum!
  3. Студија на FIBL за одржливоста и квалитетот на органските производи.
  4. Дали ќе го нараниме светот органски, но одржливо?

12472730_1295663977115437_3259100536690306896_n

Актуелно
  • Триото “Органско Зелено“ стана квинтет

    И ве поздравува од Добра Земја: марула, блитва, млад лук, млад кромид и неговото височество – СПАНАЌ 😉