Ја отворивме Наша Добра Земја

Во мај 2015 на “нултиот роденден” од формалното постоење на задругата. Ви благодариме на сите за прекрасната енергија, насмевки и одвоено време да не посетите – поддршката сеуште не држи, иако може и да ја обновувате повремено 😉 

Оставаме сликите да говорат за себе.

 

Актуелно
  • Триото “Органско Зелено“ стана квинтет

    И ве поздравува од Добра Земја: марула, блитва, млад лук, млад кромид и неговото височество – СПАНАЌ 😉