Контакт

1

Продавница:

ул. Дрезденска бр. 15, локал 1. Скопје (Тафталиџе – улицата од Катастар во насока на Педагошка, спроти страничниот влез на Педагошка во белите згради преку паркингот)

Моб (продавница): 071 86 30 89

Мејл: info@dobrazemja.org

Раб. време. пон-петок 10-20ч, сабота 09-14ч.

Можете да не контактирате и преку следниот формулар:

  Име (задолжително)

  Email (задолжително)

  Наслов

  Порака

  Актуелно
  • Триото “Органско Зелено“ стана квинтет

   И ве поздравува од Добра Земја: марула, блитва, млад лук, млад кромид и неговото височество – СПАНАЌ 😉