Крем од сливи

крем од сливи

Крем од сливи

Се ставаат со сечко сливи, банани, масло и путер од кокос. При служење се додаваат одозгора сув кокос и путер од лешник. Се служи ладно.

Автор: РР

Актуелно
  • Триото “Органско Зелено“ стана квинтет

    И ве поздравува од Добра Земја: марула, блитва, млад лук, млад кромид и неговото височество – СПАНАЌ 😉