Интуитивна Кујна

Здраво живо!

Во повеќето рецепти нема да сретнете прецизни мерки затоа што се користи во принцип тоа што се има по дома ;-). Рецептите покрај состојки бараат и спонтаност и интуитивност нели, така што не се држиме строго до рецепти и концепти. Креативната слобода е добредојдена! А рецептот е само некаква основна форма врз која може да се твори. Повеќето рецепти се вегански и се користат што е можно повеќе органски производи.

Актуелно
  • Триото “Органско Зелено“ стана квинтет

    И ве поздравува од Добра Земја: марула, блитва, млад лук, млад кромид и неговото височество – СПАНАЌ 😉