Прва награда Зелени Идеи

Во конукренција меѓу 15 најдобри регионални зелени проекти, Фондот на браќата Рокфелер во 2015год. на Наша Добра Земја и додели 10.000 УСД за реализација на проект поддршка на мали маргинализирани органски производители во РМ.

Актуелно
  • Триото “Органско Зелено“ стана квинтет

    И ве поздравува од Добра Земја: марула, блитва, млад лук, млад кромид и неговото височество – СПАНАЌ 😉