Ознака: Зелени Идеи

Зелени Идеи

По националната победа на натпреварот Зелени Идеи и Филантропија 2015:    

Актуелно
  • Триото “Органско Зелено“ стана квинтет

    И ве поздравува од Добра Земја: марула, блитва, млад лук, млад кромид и неговото височество – СПАНАЌ 😉