Како избирате со кои производители соработувате?

Во постојан контакт сме со производителите и остваруваме посети низ државата со цел да најдеме органски производи кои се од најчисти подрачја одгледани на најприроден начин. Посетата лично говори најмногу за самиот производител и неговото опкружување. Често и со самиот однос, и вредности на кои производителот обрнува внимание и му се важни се согледува начинот на производство. Тоа, веруваме, дека се пренесува и на самите плодови во процесот на производството.

Доколку сте заинтерсирани да ни се приклучите во посетите, контактирајте не на info@dobrazemja.org.

Актуелно
  • Триото “Органско Зелено“ стана квинтет

    И ве поздравува од Добра Земја: марула, блитва, млад лук, млад кромид и неговото височество – СПАНАЌ 😉