Каков тип на производи можат да се најдат во вашата продавница?

 • Свежи овошје и зеленчук (сезонски)
 • Брашна: елдино (хелдино), пченкарно, пченично, ржано.
 • Мешунки: грав, наут
 • Втеглени органски процесирани производи: ајвар, лутеница, сокови, џемови
 • Органски интегрален и обичен таан
 • Органски (кисел) леб без квасец
 • Јаткасти плодови: ореви, бадеми
 • Козјо органско сирење и кашкавал (понекогаш и овчо органско сирење и урда), јајца
 • Свежи (диви) печурки (вргањ, лисичарка).

Еднаш неделно примаме и нарачка за органски пити со спанаќ и урда, јаболка или сирење.

Актуелно
 • Триото “Органско Зелено“ стана квинтет

  И ве поздравува од Добра Земја: марула, блитва, млад лук, млад кромид и неговото височество – СПАНАЌ 😉