Кои се моите придобивки како член?

Придобивките се по неколку основи –

 1. Консумација на проверени, најквалитетни плодови во земјата
 2. Пониски цени (10-30% од нечленските)
 3. Приоритет во производи (кога добиваме недоволни количини, членовите имаат приоритет)
 4. Набавка на неделна органска сезонска кошничка (поддршка на првиот таков концепт во земјата – поддршката на малите локални производители во земјата)
 5. Поддршка на задругата и нејзиниот модел – бидете промената која сакате да ја видите
 6. Припадност на група со подеднаква љубов за органското
 7. Можност за посета на производители (и волонтерска работа)
 8. Можност за волонтерски ангажман во задругата
Актуелно
 • Триото “Органско Зелено“ стана квинтет

  И ве поздравува од Добра Земја: марула, блитва, млад лук, млад кромид и неговото височество – СПАНАЌ 😉