Добра Земја – полна со добри луѓе и добри производи. Верувам дека системот од мали органски производители и потрошувачи е најдобар начин да се биде во склад со природата. Поради тоа сум горд што сум дел од задругата

Актуелно
  • Триото “Органско Зелено“ стана квинтет

    И ве поздравува од Добра Земја: марула, блитва, млад лук, млад кромид и неговото височество – СПАНАЌ 😉