Одамна чекав во Македонија да се појави одржливо решение со кое сите граѓани кои сакаат органска храна, ќе можат лесно да ја добијат.

Добра земја ја “зграпчив” чим се појави и во ниеден момент не се покајав. Го добив најдоброто и најчистото за добро здравје на мојата фамилија, по нормална цена.

Во Добра земја не е добро туку најдобро 🙂

Актуелно
  • Триото “Органско Зелено“ стана квинтет

    И ве поздравува од Добра Земја: марула, блитва, млад лук, млад кромид и неговото височество – СПАНАЌ 😉