Прекрасни луѓе и иста таква енергија. Ви благодарам вас три прекрасни дами што направивте да се случува сето ова. Да траете уште долго. Задругарски поздрав

Актуелно
  • Триото “Органско Зелено“ стана квинтет

    И ве поздравува од Добра Земја: марула, блитва, млад лук, млад кромид и неговото височество – СПАНАЌ 😉