Архиви: SP Testimonials

Само освестени луѓе, со искрен пристап и чиста визија за доброто на сопствениот народ можат да реализираат ваков амбициозен пристап! Добри луѓе, во Добра Земја за наше добро! Ве почитуваме…

Прекрасни луѓе и иста таква енергија. Ви благодарам вас три прекрасни дами што направивте да се случува сето ова. Да траете уште долго. Задругарски поздрав

Одамна чекав во Македонија да се појави одржливо решение со кое сите граѓани кои сакаат органска храна, ќе можат лесно да ја добијат. Добра земја ја “зграпчив” чим се појави…

Добра Земја – полна со добри луѓе и добри производи. Верувам дека системот од мали органски производители и потрошувачи е најдобар начин да се биде во склад со природата. Поради…

Актуелно
  • Триото “Органско Зелено“ стана квинтет

    И ве поздравува од Добра Земја: марула, блитва, млад лук, млад кромид и неговото височество – СПАНАЌ 😉